Sinds 2001 industrieel partner
voor uw bedrijf

Rendement door heldere communicatie
en duidelijke afspraken

Domatrac staat voor een uiterst brede
dienstverlening voor alle klanten

Bij Domatrac komen samenwerking,
betrokkenheid en ownership samen

Bedenken, verbeteren en optimaliseren
van technische processen

We bieden praktisch rendement
door innovatieve oplossingen

Domatrac Practical Engineers

Domatrac practical engineers bestaat uit een team praktische specialisten gericht op begeleiding, ontwikkeling en levering van klein-, maar ook grootschalige projecten.  Vanaf 2001 verzorgen wij alle mogelijke ondersteunende diensten voor onze opdrachtgevers, voornamelijk werkzaam in de Proces industrie (papierfabrieken, etc.).

Inmiddels hebben wij met veel van onze klanten een langdurige relatie opgebouwd gebaseerd op wederzijds vertrouwen, doelstellingen, verantwoordelijkheden, ondernemingszin en win-win mentaliteit. Dit resulteert in een zeer open minded communicatie met korte lijnen waar beide partijen werken met dezelfde interesse: Opdrachtgever op zijn best laten presteren.

Wat zoekt Domatrac?

Domatrac zoekt innovatieve projecten met uitdaging, verantwoordelijkheid maar met name een nauw betrokken samenwerking met onze klanten.   Dergelijke vormen van samenwerken stimuleert betrokkenheid, eigenaarschap, maar ook creativiteit. Voor ons is deze manier van samenwerking de beste basis voor wederzijds betrokkenheid en daarmee een langdurige relatie.

Wat biedt Domatrac?

 • Gemeenschappelijk belang (win-win situatie)
 • Persoonlijke betrokkenheid
 • Deskundigheid
 • Verantwoordelijkheid en ownership
 • Wederzijds vertrouwen
 • Praktisch rendement

Hoe werkt domatrac?

 • Behoefte

  Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar een volwaardige, kritische Partner die geheel vanuit het belang, de doelstellingen en de visie van de opdrachtgever ondersteuning verleent op het gebied van het begeleiden, ontwerpen en leveren van innovatieve oplossingen die bijdragen aan het resultaat, continuïteit en continu verbeterprocessen.

 • Belofte

  Al vanaf de oprichting in 2001 heeft Domatrac als missie bij elke opdrachtgever te handelen als ware het eigen. Dit betekent dat Domatrac in alle gevallen streeft naar maximaal inzicht, betrokkenheid en ownership van alle bedrijfsprocessen binnen organisatie om met maximaal resultaat de doelstellingen binnen een project te behalen. Kort gezegd: Door maximale beeldvorming  creëren van gefundeerde oordeelsvorming resulterend in doeltreffende besluiten en resultaten.

 • Bewijs

  De intensieve verbondenheid en betrokkenheid met onze klanten heeft geresulteerd in langdurige klantrelaties met zeer gevarieerde projecten op allerlei gebieden. Waarbij wij bij veel van onze klanten het vertrouwen hebben verdiend om relatief autonoom (grootschalige) projecten uit te voeren.

Domatrac practical engineers streeft ernaar om haar
klanten op een zo breed mogelijk vlak van dienst te zijn. Projectmanagement Proces ontwerp Mechanische Engineering Elektrische Engineering Automatisering Engineering CE Advies / VCA keur Machinebouw Logistieke oplossingen

Betrouwbare partner met VCA** certificering

Veiligheid is een belangrijk onderwerp voor onze organisatie. Al sinds jaren zijn wij hier zeer pro-actief mee bezig en is Domatrac practical engineers VCA** gecertificeerd. Gezien het feit dat wij binnen diverse projecten ook de leiding en aansturing verzorgen, en daarmee ook verantwoordelijk hebben over een ieders veiligheid, werken wij continu aan en optimalisering van onze procedures en kijken wij naar de mogelijkheden om deze procedures zodanig vorm te geven dat deze als gereedschap met een hoge praktische waarde kunnen worden gebruikt.

Project management; Proces ontwerp; Proces innovatie; Mechanische engineering; Elektrische engineering; Automatisering; Turn-key leveringen; Technische ondersteuning; Machinebouw; 3D scannen; 3D printen; CFD simulaties; Walsenmanagement;

Technische ondersteuning

Bestaande uit het leveren van (vervangings-)
onderdelen, monteurs, montageteams, troubleshooting, maintenance engineering, etc.

CE Keurmerk

Ontwikkeling nieuwe machines en of een aanpassing aan een bestaande machine aanbrengen? Denk in dat geval aan de wettelijke regelgeving (o.a. arbeidsmiddelen en CE).

Turn-key levering

Binnen een Turn-Key levering komen al onze expertises tezamen in een totaalconcept waarbinnen wij onder onze verantwoording en uit onze eigen naam het ontwerp, de fabricage, installatie en inbedrijfname van een machine, installatie, proces, of ander soortig concept verzorgen.

Onze samenwerkingen